Støt Fonden

 

Foreningen “Sydslesvigsk Udvalg af 5. maj 1945” blev opløst på en ekstraordinær generalforsamling den 31. oktober 2020 og muligheden for medlemskab af denne forening ophørte dermed.

Støtten til det Danske mindretal i Sydslesvig fortsætter dog som hidtil med støtte til unge sydslesvigere under uddannelse, blot er det nu “Sydslesvigsk Udvalg af 5. maj 1945’s Fond” der står for behandling af ansøgninger og uddeling af støtte.

Hvis du kunne tænke dig at yde et bidrag til dette arbejde som støttemedlem, beder vi dig skrive til os ved brug af nedenstående formular.

Efterfølgende vil du blive kontakter for nærmere aftale samt få meddelt dit støtte-medlems-nummer, hvorefter du kan tilmelde dig på “Betalingsservice”, (se vejledning nederst på siden).

De medlemmer der indtil nu har været medlem af “Sydslesvigsk Udvalg af 5. maj 1945” og som ønsker at fortsætte støtten skal lave en fornyet tilmelding til “Betalingsservice” her:

Sådan tilmelder du dig til “Betalingsservice”

KLIK HER

UDFYLD HEREFTER FORMULAREN, hvor det meste er udfyldt som nedenstående, men du skal selv indtaste cpr-nummer, reg.nr. og kontonr. og dit medlemsnummer (kundenr.).

CVR nr. 27783481
PBS nr. 30017900
Deb. Grp. Nr. 1
Kundenr. = medlemsnr.

Sluttelig skal du klikke på tilmelding.

 Posted by at 12:56